Affiliate

Met meer dan drie jaar ervaring heeft Image Review de manier veranderd waarop bedrijven User-Generated Content inspireren, verzamelen en beheren. Maak moeiteloos contact met je publiek

Affiliate

Affiliate programma

Word lid van ons partnerprogramma en verdien tot 20% op elke nieuwe actieve klant die je doorverwijst!

We hebben gemerkt dat er een tekort is aan conversiegericht beeldmateriaal.

Social proof is belangrijk, maar het verkrijgen van dat social proof is moeilijk; het kost veel tijd en energie om (voormalige) klanten zover te krijgen dat ze actie ondernemen en hun beeldmateriaal überhaupt ontvangen. Een andere optie is om het door een fotograaf te laten doen, maar zoals je weet snijdt dit in je marges en maakt het jou als bureau duurder voor de klant. Daarvoor hebben wij de oplossing: Image Review.

Het platform voor door gebruikers gegenereerde inhoud dat bijdraagt aan een stijging tot 70% van de productverkoop door echte foto's te gebruiken die zijn genomen door echte klanten die het product hebben gekocht.

Social Proof is binnen 30 minuten geregeld voor je klanten.

Een succesvolle Image Review affiliate zijn

Iedereen kan een affiliate worden

Of je nu een marketingbureau, websiteontwikkelaar, agentschap of een bestaande klant bent, iedereen kan een affiliate worden. Ben je overtuigd van de kracht van Image Review en vind je dat andere bedrijven er ook gebruik van moeten maken? Dan bundelen we graag onze krachten.

Maak een affiliate account aan en deel je persoonlijke link. Zodra een bedrijf via jouw link een account aanmaakt en een betalende klant wordt, ontvang je van ons een maandelijkse commissie die op je bankrekening wordt gestort.

AFFILIATE

De voordelen van een affiliate account

Als Image Review affiliate ontvang je niet alleen commissies van ons, maar nog veel meer. Zie hieronder voor de details.

Tot 20% Levenslang terugkerende Commissie

Breid uit met ons! ImageReview biedt een terugkerende commissie van 20% voor elke doorverwezen klant, zonder toetredingskosten. Ontvang een maandelijkse uitbetaling voor elke verkoop die via jouw referrals wordt afgerond. Laat ons samen groeien!

geen voorwaarden om deel te nemen aan ons affiliate programma

Open voor iedereen! Iedereen kan affiliate worden; je hoeft geen ImageReview klant te zijn. Je hebt de mogelijkheid om commissies te verdienen op conversies gegenereerd door jouw aanbevelingen.

Erkenning krijgen

Vergroot je zichtbaarheid! Jouw logo wordt getoond op de ImageReview website, en je kunt een blog bouwen op ons platform. Gebruik onze vooraf geschreven sjablonen om effectief te communiceren en meer prospects aan te trekken.

Snelle betalingen

Betrouwbare maandelijkse uitbetalingen! Commissies die zijn goedgekeurd voor uitbetaling worden elke maand uitbetaald. Op de 30e van de huidige maand zal ons systeem je de commissie van de vorige maand toekennen.

Exclusieve bronnen en marketingmateriaal

Maximaliseer je inspanningen! Krijg toegang tot promotiemateriaal, marketinghulp en informatie van insiders. Goed presterende partners kunnen na elk kwartaal extra beloningen ontvangen.

Voortdurende ondersteuning en training

Wij zijn er voor jou! Ons snelle ondersteuningsteam is er om je in elke fase te helpen. Ontvang voortdurende coaching en training om je te helpen je affiliate vaardigheden te verbeteren en je winstpotentieel te maximaliseren.

Wil je ook een affiliate worden

Dan kun je je alvast registreren!

Stap 1

Een account aanmaken

Begin gratis met ons partnerprogramma, zonder vereisten voor lidmaatschap of vooruitbetaling. Maak gewoon een account aan en log in om te beginnen.

Stap 2

Toegang tot promotie-inhoud

Toegang krijgen tot ons promotiemateriaal, dat je kunt gebruiken op je websites, e-mails of sociale mediapagina's om verwijzingen te genereren.

Stap 3

Beloningen ophalen

Ontvang een doorlopende commissie tot 20% voor elke doorverwijzing die een klant wordt.

Deze partners gingen je voor!

Deze filialen kwamen
voor jou!

Deze partners zijn je voorgegaan. Sluit jij je ook aan?