Over ons

Image Review is ontwikkeld vanuit een marketingperspectief. We verkleinen de afstand tussen koper en verkoper door middel van beelden. Image Review biedt authentieke en echte verhalen en brengt ze terug naar je eigen website.

Over

Image Review

Image Review is een aanvulling op je huidige marketingstrategie. Door slimme integraties en strategieën motiveren we je klanten om content aan te leveren. Deze content kun je vervolgens gebruiken op je eigen website en social media kanalen. Kortom, wij zorgen voor een eindeloze stroom afbeeldingen, video's en beoordelingen.

Door deze content op je eigen website te plaatsen, vergroot je het vertrouwen van potentiële klanten, wat leidt tot snellere aankopen. In de meeste gevallen heeft Image Review geleid tot een verkoopstijging tot 70% binnen een jaar!

belangrijke nummers

Key numbers

We zijn trots op wat we bereikt hebben en we laten het je graag zien.

0 +

Merken

Meerdere merken zijn al met ons in zee gegaan. ben jij de volgende?

0 +

Werknemers

We richten ons elke dag op het verbeteren en onderscheiden van onze software.

0 +

Landen

We werken elke dag om bedrijven in verschillende landen te helpen bij hun zoektocht naar content.

De visie

De visie

We weten dat klanten bevestiging willen dat het product dat ze zoeken aan hun verwachtingen voldoet. Dit wordt ook wel sociaal bewijs genoemd. Tot nu toe was hier geen goede oplossing voor. Image Review is ontwikkeld vanuit een marketingperspectief en alles binnen Image Review is ontworpen om je marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Met slimme toepassingen, integraties en automatisering ontzorgen we je en besparen we je duizenden euro's aan kosten.

Image Review ontvangt wekelijks updates om gebruikerservaringen en resultaten te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat Image Review uw marketingpartner is die je tijd en geld bespaart en tegelijkertijd resultaten levert.

Ons team

Jasper van der Linden

Jasper van der Linden

CEO

Bryan Gerritse

CTO

Julian van der Linden

verkoop

Pavitra Mundhra

Ontwikkeling

Shekhar Chowdhury

Projectbeheer

Ethan Walker

Hoofd verkoop

Ava Mitchell

Hoofd Marketing & Groei

Noah Anderson

Hoofd klantensucces

Olivia Bennett

CEO

Ethan Walker

Hoofd verkoop

Ava Mitchell

Hoofd Marketing & Groei

Noah Anderson

Hoofd klantensucces

Ken ons

Onze cultuur

We innoveren en motiveren zowel onze medewerkers als onze klanten. Er valt veel te winnen en dat bereiken we samen. Authentieke beelden vertellen authentieke verhalen. Verhalen hebben kracht en emotie. Wij brengen dat terug van je klant naar je website. Dit is wat je potentiële klant ziet en wat hem motiveert om een aankoop te doen.