Praktijkvoorbeeld - Image Review en AVH Outdoor Tuinmeubelen

Hallo daar!

Ben je het zat om als drukbezette ondernemer te worstelen met je aanwezigheid op sociale media? Zeg hallo tegen Image Review - jouw ultieme oplossing om moeiteloos je online zichtbaarheid te vergroten!

Wij begrijpen de uitdagingen van het runnen van een bedrijf en tegelijkertijd een sterke aanwezigheid op sociale media proberen te behouden. Daarom hebben we Image Review ontwikkeld, een platform dat jouw marketinginspanningen vereenvoudigt en de betrokkenheid van jouw merk vergroot.

Praktijkvoorbeeld - Image Review en AVH Outdoor Tuinmeubelen

Image Review kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Zelfs als er geen directe integratie mogelijk is met het platform, zijn er verschillende manieren om toch aan de slag te gaan met het ontvangen van door gebruikers gegenereerde content. Een van die manieren is bijvoorbeeld een fotowedstrijd.

AVH Outdoor tuinmeubelen is een van de koplopers op het gebied van tuinmeubelen binnen de Nederlandse markt. Om bij te blijven is het belangrijk om consequent in gesprek te gaan met je doelgroep. AVH Outdoor begrijpt dit als geen ander en weet dat hiervoor goede content nodig is.

Daarom lanceerden ze een paar jaar geleden de AVH-fotowedstrijd. Gedurende een periode van het jaar ontvangen klanten die in die periode een bestelling hebben geplaatst een uitnodiging om een foto in te sturen. Degene die de leukste foto instuurt, maakt kans om het orderbedrag terug te winnen.

Dat is natuurlijk een heel leuk initiatief en een extra motivatie voor de klant om een foto in te sturen. Bovendien is er geen directe integratie nodig van Image Review omdat klanten rechtstreeks in het systeem kunnen uploaden. Ze kunnen dus meteen beginnen met het verzamelen van content.

Wat vooral indrukwekkend is aan deze zaak, is de hoeveelheid foto's die AVH Outdoor jaarlijks ontvangt. Het zijn ongeveer 1500-2000 foto's. Dat zijn er heel veel!

Al deze foto's worden gebruikt voor nieuwsbrieven, posts op sociale media en kunnen in de nabije toekomst ook op de producten worden getoond. Dit zal waarschijnlijk leiden tot een hogere conversie.

Benieuwd hoe Image Review jouw bedrijf kan voorzien van user-generated content? Laat het ons weten of start direct trial.

Probeer Image Review gratis uit

Begin gratis en ervaar de kracht van Image Review

Delen is geven